Skip to main content

© Dekker Schilderwerken. Alle rechten voorbehouden.

 

Over ons

Dekker Schilders: professioneel en betrouwbaar

Dekker Schilders uit Vriezenveen werkt al 60 jaar voor bedrijven, overheden en particulieren. Kwaliteit en betrouwbaarheid, daarin onderscheiden we ons. We leveren vakwerk en komen onze afspraken na. Projectontwikkelaars, aannemers, verhuurders en zakelijk beheerders vertrouwen op ons voor het buitenschilderwerk en binnenschilderwerk, voor glas zetten en behangen en voor complete renovaties.

Voor aannemers, projectontwikkelaars, bedrijven en overheden

Onze opdrachtgevers uit de zakelijke markt zijn onder meer bedrijven, (gemeentelijke) instellingen, scholen, ziekenhuizen, woningbouwverenigingen en verenigingen van eigenaren. Daarnaast zijn we voor veel projectontwikkelaars en aannemers al jaren de vaste partner voor het schilderwerk binnen en buiten, voor glaswerk, behang en afwerking, en voor complete nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Dekker Schilders is allround inzetbaar en zeer veelzijdig. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, utiliteitsbouw, restauratie en (groot) onderhoud. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Bekijk dan ons werk onder Projecten.

Voor particulieren, verhuurders en VvE's

Goed verzorgd buitenschilderwerk is het visitekaartje voor ieder gebouw. En natuurlijk gaan wij ook graag binnen voor u aan de slag! Schilderwerk, professioneel behang, veilig, mooi en isolerend glas: wij geven u een goed advies dat past bij uw wensen, uw woning en uw budget. En wij voeren al het werk zeer secuur en professioneel uit.

U als klant staat altijd centraal. We houden u steeds op de hoogte en zijn kraakhelder in onze afspraken. U heeft altijd één aanspreekpunt. We nemen u zoveel mogelijk werk uit handen. Ook tijdens het werk zorgen wij ervoor dat u zo min mogelijk last van ons heeft. We zijn niet voor niets al 60 jaar een van de meest gevraagde schildersbedrijven in de omgeving.

Meer weten?

Wilt u meer weten of heeft u een specifieke vraag?