Skip to main content

Behangen

Professioneel behang is fraai en onderhouds-
vriendelijk

Net als schilderwerk, levert behangen een belangrijke bijdrage aan de uitstraling en kwaliteit van het interieur. Dekker Schilders zorgt voor professioneel behangwerk en behangt snel en vakkundig. Of dat nu gaat om één woning of pand of om een compleet nieuwbouw- of renovatieproject. Goed behang is fraai, onderhoudsvriendelijk en beschermt.  

Bovendien geven wij u graag een professioneel advies over materiaal, kleur en ondergrond. Onze schilders en behangers kunnen u ook adviseren over de combinatie van behang en schilderwerk in een pand. Groot voordeel van Dekker Schilders is ook dat het werk door één partij wordt uitgevoerd, zowel behang, binnen- en buitenschilderwerk als glas zetten. Dat betekent dat alles perfect op elkaar wordt afgestemd en dat u één aanspreekpunt heeft.

Dekker Schilders is al 60 jaar specialist in vakkundig en betrouwbaar behangen voor ondernemers, aannemers, projectontwikkelaars, instellingen en particulieren. We kunnen ook uw woning(en), bedrijfspand, huurpand en gebouw verfraaien, beschermen en onderhouden. Wilt u meer informatie over het juiste type behang voor uw woning of pand? Heeft u een specifieke vraag of wens? Wilt u een vrijblijvende kostenindicatie of offerte? Neem gewoon contact met ons op.

Waarom kiezen klanten voor
Dekker Schildersbedrijf?


Afspraak is afspraak

We maken altijd heldere afspraken en komen die na. We zorgen ervoor dat u vooraf weet waar u aan toe bent. Wat betreft kosten, planning en eindresultaat. Als we een afspraak met u maken over professioneel behang en schilderwerk, dan kunt u op ons rekenen.


Kwaliteit staat voorop

Schilderwerk en behang zijn het visitekaartje en het behoud van uw woning of pand. Dekker Schilders stáát voor kwaliteit. Onze schilders werken met de juiste materialen en hebben de ervaring en kennis om voor elk onderdeel de juiste oplossing te kiezen. We zorgen voor langjarige bescherming en werken met veel oog voor detail.


Vakwerk maakt verschil

Schilderen en behangen is mensenwerk. Wij werken met hoogwaardige materialen en grondstoffen, maar onze schilders maken het verschil. Ze zijn goed opgeleid, worden regelmatig bijgeschoold, en zijn op de hoogte van nieuwe technieken en materialen. Het belangrijkste: ze hebben hart voor goed schilderwerk.


Klant staat centraal
U als klant staat altijd centraal. Uw wensen, uw mogelijkheden en budget zijn onze leidraad. Wij voegen daar onze vakkennis en ervaring aan toe. We houden u steeds op de hoogte en zijn kraakhelder in onze afspraken. U heeft altijd één aanspreekpunt. We nemen u zoveel mogelijk werk uit handen. Ook tijdens het werk zorgen wij ervoor dat u zo min mogelijk last van ons heeft.

Veelzijdig en flexibel

Dekker Schilders is veelzijdig. We zorgen voor het zetten van glas, het binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, we behangen en stuccen en verzorgen het complete schilderwerk bij renovaties en nieuwbouwbouwprojecten. We kunnen ons ook snel aanpassen aan nieuwe of bijzondere opdrachten. Ervaar het voordeel van veelzijdig vakmanschap.

Met ons samenwerken?
Kies voor vakwerk van een betrouwbare schilder. Wij werken graag met u samen aan het behoud en de uitstraling van uw woning of pand. Wilt u weten wat de samenwerking met ons u oplevert? Wilt u eerste meer informatie? Wilt u een offerte? Neem contact met ons op.