Skip to main content

Renovatie

Betrouwbare partner bij renovatie en nieuwbouw

Renovatie- en nieuwbouwprojecten: Dekker Schilders is een veelgevraagd partner van aannemers, projectontwikkelaars, (gemeentelijke) instellingen, scholen, ziekenhuizen, woningbouwverenigingen en verenigingen van eigenaren (VvE’s). Wij verzorgen in opdracht het schilderwerk en meer voor nieuwbouw,  utiliteitsbouw, renovatie, restauratie en (groot) onderhoud.

Inmiddels hebben we een groot aantal renovatieprojecten opgeleverd, waarbij wij verantwoordelijk waren voor het buitenschilderwerk, het binnenschilderwerk, behangen en glas zetten – en soms voor onderdelen daarvan. Voor onze opdrachtgevers is het prettig dat ze kunnen vertrouwen op ons vakwerk en onze punctualiteit. We leveren altijd goed en professioneel werk en komen onze afspraken na. Bovendien hebben opdrachtgevers te maken met één contactpersoon, die altijd op de hoogte is van de stand van zaken van het project.

Bij Projecten ziet u een aantal voorbeeld van recente projecten. Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden of over de voordelen van samenwerken met Dekker Schilders? Heeft u een specifieke vraag of wilt u een globale en vrijblijvende kostenindicatie? Neem gewoon contact met ons op.

Waarom kiezen klanten voor
Dekker Schildersbedrijf?


Afspraak is afspraak

We maken altijd heldere afspraken en komen die na. We zorgen ervoor dat u vooraf weet waar u aan toe bent. Wat betreft kosten, planning en eindresultaat. Als we een afspraak met u maken over vakkundig schilderwerk, dan kunt u op ons rekenen.


Kwaliteit staat voorop

Goed schilderwerk is het visitekaartje en het behoud van uw woning of pand. Dekker Schilders stáát voor kwaliteit. Onze schilders werken met de juiste materialen en hebben de ervaring en kennis om voor elk onderdeel de juiste oplossing te kiezen. We zorgen voor langjarige bescherming en werken met veel oog voor detail.


Vakwerk maakt verschil

Schilderen is mensenwerk. Wij werken met hoogwaardige materialen en grondstoffen, maar onze schilders maken het verschil. Ze zijn goed opgeleid, worden regelmatig bijgeschoold, en zijn op de hoogte van nieuwe technieken en materialen. Het belangrijkste: ze hebben hart voor goed schilderwerk.


Klant staat centraal
U als klant staat altijd centraal. Uw wensen, uw mogelijkheden en budget zijn onze leidraad. Wij voegen daar onze vakkennis en ervaring aan toe. We houden u steeds op de hoogte en zijn kraakhelder in onze afspraken. U heeft altijd één aanspreekpunt. We nemen u zoveel mogelijk werk uit handen. Ook tijdens het werk zorgen wij ervoor dat u zo min mogelijk last van ons heeft.

Veelzijdig en flexibel

Dekker Schilders is veelzijdig. We zorgen voor het binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, zetten glas, behangen en verzorgen het complete schilderwerk bij renovaties en nieuwbouwbouwprojecten. We kunnen ons ook snel aanpassen aan nieuwe of bijzondere opdrachten. Ervaar het voordeel van veelzijdig vakmanschap.

Met ons samenwerken?

Kies voor vakwerk van een betrouwbare schilder. Wij werken graag met u samen aan het behoud en de uitstraling van uw woning of pand(en). Wilt u weten wat de samenwerking met ons u oplevert? Wilt u eerste meer informatie? Direct een offerte? Neem contact met ons op.