Skip to main content

Glaszetten

Vakkundig gezet glas is mooi, veilig en isolerend

De beglazing is een belangrijk onderdeel van woningen en panden. Goed glas is fraai, maar zorgt ook voor isolatie, zonwering, geluidwering en kan een bijdrage leveren aan de veiligheid. Dat geldt zowel voor de beglazing aan de gevels als voor de binnenbeglazing. Zeker isolatie is een belangrijk aspect van de keuze voor de glassoort. HR, HR+, HR++ en HR+++ helpt om de duurzaamheid te vergroten en levert een aanzienlijke besparing op in energiekosten. Bovendien is isolerend glas vaak veiliger.

Dekker Schilders heeft veel ervaring met het plaatsen van de juiste beglazing bij woningen, scholen, kantoren, overheidsgebouwen en renovatie- en nieuwbouwprojecten. We regelen alles voor u, van transport tot eventueel intakelen en monteren. Uiteraard verzorgen wij ook de voorbereidende werkzaamheden en de afwerking. Dat is een belangrijk onderdeel van het glas zetten. Grondverf, kitten, aflakken: strakke, dichte en precieze afwerking is onze tweede natuur.

Dekker Schilders is al 60 jaar specialist in vakkundig en betrouwbaar glas zetten voor ondernemers, aannemers, projectontwikkelaars, instellingen en particulieren. We kunnen ook uw woning(en), bedrijfspand, huurpanden en gebouw verfraaien, beschermen en onderhouden. Wilt u meer informatie over het juiste type beglazing voor uw woning of pand? Heeft u een specifieke vraag of wens? Wilt u een vrijblijvende kostenindicatie of offerte? Neem gewoon contact met ons op.

Waarom kiezen klanten voor
Dekker Schildersbedrijf?


Afspraak is afspraak

We maken altijd heldere afspraken en komen die na. We zorgen ervoor dat u vooraf weet waar u aan toe bent. Wat betreft kosten, planning en eindresultaat. Als we een afspraak met u maken over goed binnenschilderwerk of planmatig onderhoud, dan kunt u op ons rekenen.


Kwaliteit staat voorop

Goed glaswerk is het visitekaartje en het behoud van uw woning of pand. Dekker Schilders stáát voor kwaliteit. Onze schilders werken met de juiste materialen en hebben de ervaring en kennis om voor elk onderdeel de juiste oplossing te kiezen. We zorgen voor langjarige bescherming en werken met veel oog voor detail.


Vakwerk maakt verschil

Schilderen en glas zetten is mensenwerk. Wij werken met hoogwaardige materialen en grondstoffen, maar onze schilders maken het verschil. Ze zijn goed opgeleid, worden regelmatig bijgeschoold, en zijn op de hoogte van nieuwe technieken en materialen. Het belangrijkste: ze hebben hart voor goed schilderwerk.


Klant staat centraal
U als klant staat altijd centraal. Uw wensen, uw mogelijkheden en budget zijn onze leidraad. Wij voegen daar onze vakkennis en ervaring aan toe. We houden u steeds op de hoogte en zijn kraakhelder in onze afspraken. U heeft altijd één aanspreekpunt. We nemen u zoveel mogelijk werk uit handen. Ook tijdens het werk zorgen wij ervoor dat u zo min mogelijk last van ons heeft.

Veelzijdig en flexibel

Dekker Schilders is veelzijdig. We zorgen voor het zetten van glas, het binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, we behangen en verzorgen het complete schilderwerk bij renovaties en nieuwbouwbouwprojecten. We kunnen ons ook snel aanpassen aan nieuwe of bijzondere opdrachten. Ervaar het voordeel van veelzijdig vakmanschap.

Met ons samenwerken?

Kies voor vakwerk van een betrouwbare schilder. Wij werken graag met u samen aan het behoud en de uitstraling van uw woning of pand. Wilt u weten wat de samenwerking met ons u oplevert? Wilt u eerste meer informatie? Direct een offerte? Neem contact met ons op.