Skip to main content

Buiten-
schilderwerk

De beste oplossing voor de bescherming en verzorging van woning en bedrijfspand

Goed buitenschilderwerk zorgt ervoor dat woningen, bedrijfspanden en gebouwen er goed en verzorgd uitzien. Daarnaast zorgt vakkundig schilderwerk voor bescherming en behoud. Dat is nodig. Door steeds wisselende weersomstandigheden – regen en storm worden ingrijpender, temperaturen worden extremer in zomer en winter – heeft een woning, kantoor of gebouw veel te verduren. Het schilderwerk zorgt voor een goede bescherming.

Dan moet het schilderwerk wel vakkundig zijn gedaan. Bovendien is het belangrijk om het te onderhouden. Dekker Schilders zorgt voor een goede beschermende basis en bespreekt ook graag het (planmatig) onderhoud met u. Wilt u het buitenschilderwerk in delen laten uitvoeren? Wilt u nu alles goed in de verf zetten en dan periodiek laten bijwerken? Heeft u speciale wensen? Wij bieden u de beste oplossing die past bij uw wensen, uw pand(en) en bij uw budget.

Dekker Schilders is al 60 jaar specialist in vakkundig en betrouwbaar buitenschilderwerk. We verfraaien, beschermen en onderhouden woningen, bedrijfspanden, huurpanden, nieuwbouwwoningen en overheidsgebouwen. Voor ondernemers, aannemers, projecttontwikkelaars, instellingen en particulieren zijn wij de klantvriendelijke en betrouwbare partner in schilderwerk.

Wilt u meer informatie? Heeft u een specifieke vraag of wens? Wilt u een vrijblijvende kostenindicatie of offerte? Neem gewoon contact met ons op.

Waarom kiezen klanten voor
Dekker Schildersbedrijf?


Afspraak is afspraak

We maken altijd heldere afspraken en komen die na. We zorgen ervoor dat u vooraf weet waar u aan toe bent. Wat betreft kosten, planning en eindresultaat. Als we een afspraak met u maken over goed binnenschilderwerk of planmatig onderhoud, dan kunt u op ons rekenen.


Kwaliteit staat voorop

Goed schilderwerk is het visitekaartje en het behoud van uw woning of pand. Dekker Schilders stáát voor kwaliteit. Onze schilders werken met de juiste materialen en hebben de ervaring en kennis om voor elk onderdeel de juiste oplossing te kiezen. We zorgen voor langjarige bescherming en werken met veel oog voor detail.


Vakwerk maakt verschil

Schilderen is mensenwerk. Wij werken met hoogwaardige materialen en grondstoffen, maar onze schilders maken het verschil. Ze zijn goed opgeleid, worden regelmatig bijgeschoold, en zijn op de hoogte van nieuwe technieken en materialen. Het belangrijkste: ze hebben hart voor goed schilderwerk.


Klant staat centraal
U als klant staat altijd centraal. Uw wensen, uw mogelijkheden en budget zijn onze leidraad. Wij voegen daar onze vakkennis en ervaring aan toe. We houden u steeds op de hoogte en zijn kraakhelder in onze afspraken. U heeft altijd één aanspreekpunt. We nemen u zoveel mogelijk werk uit handen. Ook tijdens het werk zorgen wij ervoor dat u zo min mogelijk last van ons heeft.

Veelzijdig en flexibel

Dekker Schilders is veelzijdig. We zorgen voor het binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, zetten glas, behangen en verzorgen het complete schilderwerk bij renovaties en nieuwbouwbouwprojecten. We kunnen ons ook snel aanpassen aan nieuwe of bijzondere opdrachten. Ervaar het voordeel van veelzijdig vakmanschap.

Met ons samenwerken?

Kies voor het vakmanschap van een betrouwbare schilder. Ervaar het voordeel van veelzijdig vakwerk. Wij werken graag met u samen aan het behoud en de uitstraling van uw woning of pand. Wilt u weten wat de samenwerking met ons u oplevert? Wilt u eerste meer informatie? Direct een offerte? Neem contact met ons op.